Επιλογή Σελίδας
  Λίγα λόγια σχετικά μ’ εμένα

Μεγάλωσα στην Αθήνα, κατάγομαι από την Κρήτη και ταξιδεύω στα χωριά της Ελλάδας όσο πιο συχνά μπορώ. Αγαπώ τις λαϊκές τέχνες, τα βότανα και τις παλαιϊνές ιστορίες από παλαιϊνούς ανθρώπους.

Σπούδασα στο Τμήμα Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας επιβράβευση με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για την εισαγωγή μου ως 1η πανελλαδικώς. Στη διάρκεια των σπουδών απέκτησα θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία στον επικοινωνιακό σχεδιασμό, τη διαφήμιση, τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ.

Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη της Λαογραφίας και τον Λαϊκό πολιτισμό από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του παν/μίου Αθηνών. Στη διάρκεια της μεταπτυχιακής εξειδίκευσης, μυήθηκα στην εθνογραφική έρευνα, την καταγραφή υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, την ενδελεχή επιστημονική έρευνα και τεκμηρίωση, την πολιτισμική χαρτογράφηση και κατανόηση παραδοσιακών κοινοτήτων. Για το πρωτογενές υλικό που συγκέντρωσα σχετικά με τη λεγόμενη Επωφελή Λαϊκή Μαγεία σε χωριά της Κρήτης έλαβα τον Γ’ έπαινο σε διαγωνισμό του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Είμαι υπ. διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παν/μίου Κρήτης και μελετώ τον κοινωνικό μετασχηματισμό του αγροτικού χώρου με την είσοδο των social media στην καθημερινότητα μίας τοπικής κοινότητας στην Κρήτη. Για την καινοτομία της προσέγγισης του ψηφιακού μετασχηματισμού υπό την οπτική της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και της Ψηφιακής Εθνογραφίας, έλαβα υποτροφία από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ – Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας).

Έχω δίπλωμα αγγλικής και ισπανικής γλώσσας, ενώ διδάσκομαι την αραβική.

Την τρέχουσα περίοδο, συνεργάζομαι με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αναπτυξιακές εταιρείες και φορείς σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής και πολιτισμικών πρακτικών. Διδάσκω marketing και social media σε προπτυχιακούς φοιτητές ενώ παρέχω συνεδρίες communications coaching σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό μου σημείωμα πατώντας εδώ.

Για το πώς εφαρμόζονται στην πράξη οι παραπάνω διαδρομές, μπορείτε να δείτε την ενότητα my services.