Επιλογή Σελίδας

Ως επικοινωνιολόγος βοηθώ ένα πρόσωπο, μία επιχείρηση ή έναν οργανισμό να διαχειρίζεται την εικόνα του αλληλεπιδρώντας με τις ομάδες κοινού όπου απευθύνεται.
Το ταξίδι αυτό το ξεκινάμε (επανα)προσδιορίζοντας την ταυτότητα του ποιοι-είμαστε ως brand (personal, business, cultural brand), για να χτίσουμε στη συνέχεια τη φήμη μας.
Εντός και εκτός ψηφιακού περιβάλλοντος, με δημιουργικές πρακτικές brand storytelling.
Λέγοντας ιστορίες με τρόπο στρατηγικό και στοχευμένο.
Ιστορίες που αναδεικνύουν το τί, πώς και γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε.
Που συσπειρώνουν μία κοινότητα γύρω από το brandname μας και ενδυναμώνουν τα κοινωνικά μας δίκτυα.

Παράλληλα με business branding, ασχολούμαι με πολιτισμικές πρακτικές και πολιτιστική Επικοινωνία αξιοποιώντας συγκεκριμένα τον λαϊκό πολιτισμό σε τομείς όπως του τουρισμού, της τυπικής/μη τυπικής εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας.

Παρακάτω γράφω λίγα λόγια για κάποιες από τις υπηρεσίες μου. Θα χαρώ αν συγκλίνουν τα ενδιαφέροντά μας και θελήσετε να έρθουμε σε επαφή.
Μπορείτε επίσης να ρίξετε μία ματιά και στο blog μου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή σκέψη θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου, μη διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα εδώ.

Επικοινωνιακός Σχεδιασμός

Αποτυπώνουμε τους επιχειρησιακούς στόχους του οργανισμού/εταιρείας και σχεδιάζουμε μία πολυκαναλική επικοινωνιακή στρατηγική σε διπλή κατεύθυνση (εξωτερική και εσωτερική επικοινωνία). Οι ενέργειες προβολής, ενημέρωσης και δικτύωσης γίνονται σε δύο επίπεδα: εντός και εκτός διαδικτύου. Γραφείο Τύπου, media relations, community engagement και networking είναι οι λέξεις-κλειδιά σε αυτό το πακέτο συνεργασίας.

Digital marketing & Social media

Βελτιώνουμε την ψηφιακή παρουσία μέσα από πρακτικές brand storytelling. Η διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιορίζεται σε απλές τακτικές αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, αλλά στρατηγικά-γραμμένο περιεχόμενο που συσπειρώνει online κοινότητες γύρω από ένα brandname. Παράλληλα με το οργανικό περιεχόμενο, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαφημιστικές εκστρατείες. Ρωτήστε με επίσης για: Community engagement, Social analytics, Social listening.

Social media Coaching

Χαρτογραφούμε τις ανάγκες στον ψηφιακό εγγραμματισμό και σχεδιάζουμε συμβουλευτική εκπαίδευση δομημένη σε  συνεδρίες. Ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να διαχειρίζεται με στρατηγικό τρόπο τα επαγγελματικά προφίλ του στα social media για να χτίσει ένα δυνατό e-reputation και να συσπειρώσει μία online κοινότητα γύρω από το brandname του. Προτείνεται για ατομικές επιχειρήσεις που βασίζονται στο personal branding.

Copywriting – Δημιουργία περιεχομένου

Συγγραφή κειμένων όπως δελτία Τύπου, επιστολές, ομιλίες, about-us pages και κείμενα για την ιστοσελίδα σας (website content), άρθρα για έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Κείμενα διαμορφωμένα να μεταφέρουν στοχευμένα το μήνυμα του εντολέα αναδεικνύοντας παράλληλα το mission statement. Ένα καλογραμμένο κείμενο είναι δείκτης υγιούς επιχειρηματικότητας σε επίπεδο brand storytelling.

Ghost copywriting

Αν χρειαστεί να γράψετε μία ομιλία, μία επιστολή ή μία συνέντευξη αλλά προβληματίζεστε για το επικοινωνιακό ύφος, τις δυναμικές λέξεις και το call-to-action που πρέπει να διατυπώσετε, υπάρχει το λεγόμενο “ghost writing”. Ερχόμαστε σε επαφή και γράφω εγώ το κείμενο για εσάς, αποδεσμεύοντάς σας από την πολύπλοκη ρητορική της πειθούς. Αυτή η σχέση συνεργασίας στηρίζεται στην ανωνυμία και την εχεμύθεια.

SEO copywriting

Αν θέλετε να εμφανίζεται η επιχείρησή σας στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης, μπορούμε να ενισχύσουμε το λεγόμενο SEO με οργανικό περιεχόμενο. Αρκεί να συνεννοηθούμε με τον προγραμματιστή της ιστοσελίδας σας να προσθέσει ένα blog στο μενού του ιστότοπου. Στη συνέχεια, δημιουργώ άρθρα με τα πολύτιμα keywords και αξιοποιούμε το brand storytelling για να οδηγούμε επισκέπτες στη σελίδα σας.

Αφτάρμιστά Μας – Εκπομπή Λαογραφίας

Ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία μοιράζομαι ιστορίες και εμπειρίες από τις καταγραφές και έρευνες που κάνω στα χωριά της Κρήτης. Ανάμεσα σε παλιούς μουσικούς σκοπούς, συζητώ με τους ακροατές για εθιμικές πρακτικές και προφορικό λαϊκό πολιτισμό, παραθέτοντας ερμηνείες και επιστημονικά σχόλια. Θα χαρώ να φιλοξενήσω μία συζήτηση μαζί σας ή παρουσίαση του βιβλίου σας. Για περισσότερα, ακολουθήστε τη σελίδα στο facebook “Αφτάρμιστά μας – Εκπομπή Λαογραφίας“.

Βραδιές λαϊκών παραμυθιών

Το storytelling στην αγνή, λαϊκή του εκδοχή.
Παραμύθια για ενήλικες σε πόλεις και χωριά. Αφηγούμαι σε πλατείες, κάτω από πλατάνους, σε κορφές, δίπλα στη θάλασσα, γύρω από τη φωτιά. Μα έχω αφηγηθεί ιστορίες και σε γήπεδο, καράβι, ξωκλήσι. Σε ίδρυμα, σχολείο και πάρκινγκ.
Είναι οι βραδιές παραμυθιών με φίλους μουσικούς  που κάνουμε κατόπιν πρόσκλησης από πολιτιστικούς συλλόγους.