Επιλογή Σελίδας

Ως σύμβουλος Επικοινωνίας & Media Storytelling βοηθάω ένα πρόσωπο, μία επιχείρηση ή έναν οργανισμό να διαχειρίζεται την εικόνα του αλληλεπιδρώντας με τις ομάδες κοινού όπου απευθύνεται.
Το ταξίδι αυτό το ξεκινάμε (επανα)προσδιορίζοντας την ταυτότητα του ποιοι-είμαστε ως brand (personal, business, cultural brand), για να χτίσουμε στη συνέχεια τη φήμη μας.
Εντός και εκτός ψηφιακού περιβάλλοντος, με δημιουργικές πρακτικές brand storytelling.
Λέγοντας ιστορίες με τρόπο στρατηγικό και στοχευμένο.
Ιστορίες που αναδεικνύουν το τί, πώς και γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε.
Που συσπειρώνουν μία κοινότητα γύρω από το brandname μας και ενδυναμώνουν τα κοινωνικά μας δίκτυα.

Παράλληλα με business branding, ασχολούμαι με πολιτισμικές πρακτικές και Πολιτιστική Επικοινωνία αξιοποιώντας συγκεκριμένα τον λαϊκό πολιτισμό σε τομείς όπως του τουρισμού, της τυπικής/μη τυπικής εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας.

Παρακάτω γράφω λίγα λόγια για κάποιες από τις δράσεις μου. Θα χαρώ αν συγκλίνουν τα ενδιαφέροντά μας και θελήσετε να έρθουμε σε επαφή.
Μπορείτε επίσης να ρίξετε μία ματιά και στο blog μου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή σκέψη θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου, μη διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα εδώ.

Επικοινωνιακός Σχεδιασμός

Σχεδιασμός πλήρους επικοινωνιακής στρατηγικής σε διπλή κατεύθυνση (εξωτερική και εσωτερική επικοινωνία) και σε δύο επίπεδα: offline και online. Γραφείο Τύπου, media relations, community engagement και networking -εντός και εκτός διαδικτύου- με άξονα συγκεκριμένους στόχους που ορίζονται εξαρχής.

Social media Management

Διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περιλαμβάνει (επανα)προσδιορισμό εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία περιεχομένου (content), διαχείριση online κοινότητας (community management), δημιουργία διαφημίσεων και καμπάνιες. Παρακολούθηση στατιστικών και social listening.

Social media Coaching

Συμβουλευτική εκπαίδευση δομημένη σε 15 συνεδρίες. Ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να διαχειρίζεται με στρατηγικό τρόπο τα επαγγελματικά προφίλ του στα social media για να χτίσει ένα δυνατό e-reputation και να συσπειρώσει μία online κοινότητα γύρω από το brandname του.

Copywriting

Συγγραφή κειμένων όπως δελτία Τύπου, επιστολές, ομιλίες, about-us pages και web content, άρθρα για έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Κείμενα διαμορφωμένα να μεταφέρουν στοχευμένα το μήνυμα του εντολέα αναδεικνύοντας παράλληλα το mission statement. Ένα καλογραμμένο κείμενο είναι δείκτης υγιούς επιχειρηματικότητας σε επίπεδο brand storytelling.

Αφτάρμιστά Μας – Εκπομπή Λαογραφίας

Ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία μοιράζομαι ιστορίες και εμπειρίες από τις καταγραφές και έρευνες που κάνω στα χωριά της Κρήτης. Ανάμεσα σε παλιούς μουσικούς σκοπούς, συζητώ με τους ακροατές για εθιμικές πρακτικές και προφορικό λαϊκό πολιτισμό, παραθέτοντας ερμηνείες και επιστημονικά σχόλια. Για περισσότερα, ακολουθήστε τη σελίδα στο facebook “Αφτάρμιστά μας – Εκπομπή Λαογραφίας“.

Βραδιές λαϊκών παραμυθιών

Το storytelling στην αγνή, λαϊκή του εκδοχή.
Παραμύθια για ενήλικες σε πόλεις και χωριά. Αφηγούμαι σε πλατείες, κάτω από πλατάνους, σε κορφές, δίπλα στη θάλασσα, γύρω από τη φωτιά. Μα έχω αφηγηθεί ιστορίες και σε γήπεδο, καράβι, ξωκλήσι. Σε ίδρυμα, σχολείο και πάρκινγκ.
Είναι οι βραδιές παραμυθιών με φίλους μουσικούς  που κάνουμε κατόπιν πρόσκλησης από πολιτιστικούς συλλόγους.